Smarter access to cash

Een nieuw netwerk van bankneutrale geldautomaten in België.

Akkoord over « toegang tot cash » tussen Febelfin en de federale overheid

Op 31 maart 2023 heeft de federale regering een overeenkomst gesloten met de hele financiële sector, vertegenwoordigd door Febelfin, over de toegang tot cash in België. Het netwerk van geldautomaten van Batopin zal ingevolge dit akkoord op bepaalde plaatsen uitgebreid worden. U kunt met al uw vragen terecht op het mailadres info@batopin.be.

Batopin
Batopin

Ons engagement

Gemakkelijk toegankelijke geldautomaten, gelijkmatig over het land verspreid, op plaatsen waar de burgers ze echt nodig hebben.

Deze nieuwe sites met neutrale geldautomaten worden "Bancontact CASH-punten" genoemd. ‘Naar de Bancontact geld afhalen’ is zo ingeburgerd in het dagelijkse leven en de alledaagse taal dat het een logische en evidente keuze was.

De eerste Bancontact CASH-punten werden geopend op 22 september 2021. Dit nieuwe netwerk zal tegen eind 2025 volledig operationeel zijn met 2500 automaten op 950 locaties.

Batopin
Batopin

"Cash is een blijver. Met zijn CASH-punten wil Batopin op lange termijn cash toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen, in alle veiligheid en met het volste vertrouwen. Met oog voor lokale besturen en hun burgers."

Jeroen Ghysel, CEO Batopin

Heeft u een pand ter beschikking?

Heeft u zelf een pand ter beschikking dat we zouden kunnen huren om een Batopin CASH-punt in onder te brengen? Laat het ons weten.

Formulier invullen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het Batopin-project?
Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op nieuwsbrief