Vind zelf de CASH-punten van 5 en 100 euro

13/12/2023
Blog_biljetten_hero

Cash nodig? Dan is de kans het grootst dat je biljetten van 20 of 50 euro uit de muur haalt. Toch kan een coupure van 5, 10 of 100 euro ook handig zijn, en dat voorzien sommige Bancontact CASH-punten wel degelijk! Met onze vernieuwde locator kan je online zelf de CASH-punten vinden die deze biljetten verstrekken.

In elk Bancontact CASH-punt in België ben je verzekerd van de briefjes van 20 of 50 euro, de meest gevraagde biljetten. Maar misschien geef je de voorkeur aan kleinere biljetten voor dagelijkse uitgaven of fooien? Grotere coupures kunnen dan weer praktisch zijn voor als je een grotere som geld bij de hand wenst te hebben.

Sommige CASH-punten van Bancontact verstrekken wel degelijk alle soorten coupures, ook die van 5, 10 of 100 euro. Het goede nieuws is dat je deze automaten voortaan zelf kan opsporen via de locator op onze website bancontact.cash. In de locator zit nu ook een filter ingebouwd om CASH-punten met kleine (5, 10 euro) of grote (100 euro) briefjes op te zoeken. Eerder kon je via de locator ook al CASH-punten filteren die de functie voor het storten van geld aanbieden of die volledig toegankelijk zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

De locator is niet alleen voor consumenten bedoeld: ook voor handelaars is het handig om verschillende coupures op zak te hebben. Het vergemakkelijkt het proces van het geven van wisselgeld, vooral als het gaat om kleinere bedragen. Consument of handelaar, het aanbod van diverse coupures draagt in elk geval bij tot een hogere klanttevredenheid bij geldopnames. En daar is het Batopin uiteindelijk om te doen!