Onze CASH-punten

Batopin
Batopin

Onze aanpak

Een cashnetwerk in balans houdt rekening met waar mensen zich in hun dagelijks leven verplaatsen (met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets, te voet,…) en met waar ze cash gebruiken (winkelcentra, horeca, toeristische trekpleisters,...)

De nieuwe Bancontact CASH-punten staan op plaatsen die door de burger worden aangevoeld als intuïtief de ‘juiste’ plekken om cash af te halen of te storten.

Kortom, het juiste aantal geldautomaten op de juiste plaatsen, bewust losgekoppeld van de bankkantoren om te staan daar waar mensen cash nodig hebben. 

Onze CASH-punten

Op 31 maart 2023 heeft de federale regering een overeenkomst gesloten met de hele financiële sector, vertegenwoordigd door Febelfin, over de toegang tot cash in België. Het netwerk van geldautomaten van Batopin zal dus op bepaalde plaatsen uitgebreid worden. De uitrol van het netwerk gebeurt geleidelijk. En gaat gepaard met veranderingen (bv. schermen, kiosken, locaties ...) die aanpassingen vragen. Wij wensen de gebruikers te begeleiden en te informeren bij deze veranderingen en hen met de nodige communicatie maximaal te ondersteunen.

Ons doel is tegen eind 2025 een evenwichtig netwerk aan CASH-punten aan te bieden dat rekening houdt met waar mensen wonen, werken, cash gebruiken én hoe ze zich verplaatsen.

950 CASH-punten
2500 geldautomaten

voorzien tegen eind 2025

36% actief
13% van de locaties ingepland
51% van de locaties nog te bepalen
36% van onze CASH-punten zijn momenteel in gebruik en voor nog eens 13% hebben we een locatie gevonden en is de installatie aan de gang. We zitten dus vandaag al op 49% van het totale geplande CASH-netwerk dat we tegen eind 2025 willen realiseren.
De laatste update dateert van 03/10/2023. Raadpleeg deze pagina regelmatig om de vooruitgang van ons project te volgen.

Onze locaties

De kaart geeft een overzicht van de huidige status van het netwerk.
Zodra er nieuwe locaties bekend zijn, worden deze toegevoegd.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het Batopin-project?
Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op nieuwsbrief