Onze CASH-punten

Batopin
Batopin

Onze aanpak

Een cashnetwerk in balans houdt rekening met waar mensen zich in hun dagelijks leven verplaatsen (met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets, te voet,…) en met waar ze cash gebruiken (winkelcentra, horeca, toeristische trekpleisters,...)

De nieuwe Bancontact CASH-punten komen op plaatsen te staan die door de burger worden aangevoeld als intuïtief de ‘juiste’ plek om cash af te halen of te storten.

Kortom, het juiste aantal geldautomaten op de juiste plaatsen.

Onze CASH-punten

Op 31 maart 2023 heeft de federale regering een overeenkomst gesloten met de hele financiële sector, vertegenwoordigd door Febelfin, over de toegang tot cash in België. Het netwerk van geldautomaten geïnstalleerd door Batopin zal dus op bepaalde plaatsen verder uitgebreid worden. De informatie op deze website zal dus binnenkort bijgewerkt worden, rekening houdende met die evolutie.

Ons doel is tegen eind 2025 een evenwichtig netwerk aan CASH-punten aan te bieden dat rekening houdt met waar mensen wonen, werken, cash gebruiken én hoe ze zich verplaatsen.

2240 CASH-punten
voorzien tegen eind 2024
(prognose vóór de recente overeenkomst).

38% actief
16% van de locaties ingepland
46% van de locaties nog te bepalen
38% van onze CASH-punten zijn momenteel in gebruik en voor nog eens 16% hebben we een locatie gevonden en is de installatie aan de gang. We zitten dus vandaag al op 54% van het totale geplande CASH-netwerk dat we tegen eind 2024 willen realiseren.
De laatste update dateert van 23/05/2023. Raadpleeg deze pagina regelmatig om de vooruitgang van ons project te volgen.

Onze locaties

De kaart geeft een overzicht van de huidige status van het netwerk.
Zodra er nieuwe locaties bekend zijn, worden deze toegevoegd.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het Batopin-project?
Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op nieuwsbrief