In welke soorten CASH-punten kan je geld afhalen?

23/02/2022

Elke nieuwe geldautomaat die Batopin plaatst, is maximaal toegankelijk, uiterst beveiligd én makkelijk herkenbaar. Maar aan de ene automaat haal je geld buiten af, aan de andere doe je dat binnen. Welke soorten CASH-punten plaatsen we?

Tot eind 2024 plaatst Batopin geleidelijk aan overal in België nieuwe geldautomaten of CASH-punten, op nieuwe locaties. Op termijn, zullen ze beter verspreid zijn, volgens de werkelijke cashbehoeften en -gewoontes van de Belgen tegenwoordig. Tegelijkertijd maakt Batopin van de gelegenheid gebruik om de infrastructuur voor geldafhalingen te vernieuwen en te moderniseren.

Drie soorten geldautomaten

Je zal drie soorten CASH-punten vinden:

·       Enerzijds CASH-shops. Dat zijn locaties binnen, waarbij Batopin controle heeft over de toegangsdeur. CASH-shops zijn de voorkeurslocatie voor geldautomaten met een afstortfunctie (in de loop van 2022).

·       Andere CASH-punten bevinden zich binnen of buiten in een muur. Daar staat de klant dus in een publieke ruimte om geld af te halen. Maar dat uiteraard in alle veiligheid, onder meer dankzij een bescherming die voorkomt dat iemand anders mee over de schouder kan kijken.

·       Nieuw is de autonome kiosk, die Batopin buiten kan installeren in een publieke ruimte. De oplossing is niet alleen veilig en functioneel, maar oogt ook best knap.

Altijd dezelfde uitstekende ervaring

Welk CASH-punt je ook gebruikt, altijd biedt het dezelfde uitstekende klantenervaring. Zo is de geldautomaat bruikbaar voor wie een mobiele of visuele beperking heeft. Tegelijk zijn alle geldautomaten beveiligd volgens dezelfde strenge normen die banken vandaag hanteren.

Daarnaast is elk CASH-punt meteen herkenbaar in het straatbeeld, door de eenvormige stijl. Je weet dus meteen waar je geld kunt afhalen. Uiterst toegankelijk, in alle veiligheid.